POMOĆ NA PUTEVIMA SRBIJE

Šlep služba

Šlep služba Niš - pomoć na putevima srbije i inostranstva

Dugo iskustvo u šlepanju automobila govori da nam je fokus na bezbednom, brzom i efikasnom šlepanju vozila. Naši zadovoljni klijenti kažu da smo najbrža šlep služba u Srbiji jer naša ekipa šlep službe u najkraćem vremenskom periodu izlazi na teren da Vam pomogne!

Ne rizikujte da napravite dodatnu štetu na vašem automobilu nepravilnim šlepanjem, već nas pozovite i budite sigurni u bezbedan transport automobila. Šlep služba Niš Klik Auto će Vam pomoći da transportujete vaše vozilo po najpovoljnijoj ceni. Pomoć na putu u Nišu i Srbiji non-stop, već 20 godina sa Vama.

066 232 616 - KLIK

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nas pozvati

profesionalan tim

Naš tim je do sada transportovao preko 200 vozila različitih gabarita. Šlepanju vozila pristupamo profesionalno.

Bezbedan transport

Klik Auto Šlep služba Niš akcenat stavlja na bezbednom šlepanju vašeg vozila sa jedne lokacije na drugu.

Povoljna cena

Razumemo vašu situaciju i kreiramo povoljne cene u zavisnosti od kilometraže i od tipa vozila.

Usluga
šlepanja

Odlično opremljena ekipa šlep službe Niš pružiće Vam brzo i efikasno šlepanje automobila ili motora po prethodnom dogovoru sa ciljem da Vam maksimalno pomognemo u određenoj situaciji.

Mi smo brza, bezbedna i povoljna šlep služba koja Vam je na usluzi 24 h, 365 dana u godini. Šlep služba Klik Auto Niš je tu da vam pomogne kada imate kvar na električnim instalacijama i da vas preveze do najbližeg auto električara ili ovlašćenog servisnog centra.

Brz transport vašeg vozila

Za veliki grad kao što je Niš, potrebno je imati pouzdanu šlep službu kako bi se saobraćaj odvijao nesmetano, čak i u slučaju veće nezgode na ulici. 

Naša šlep služba Niš svoju reputaciju gradi na prijateljskim odnosima sa našim klijentima i trudimo se da gradimo dugoročne odnose pružajući pouzdane usluge.

Šlep služba Niš - Klik Auto

Najbrža šlep služba u srbiji

Iskustvo naših klijenata govori nam da nas smatraju najbržom i najpovoljnijom šlep službom za automobile u Nišu. Brz, bezbedan i profesionalan transport vašeg ljubimca na 4 točka.