Brz proces registracije vozila

Registracija vozila Niš

registracija i prenos vozila, kasko i putno osiguranje, probne tablice, saobraćajna dozvola

Počevši od pripreme dokumentacije za registraciju vašeg vozila, tehnički pregled vozila (utvrđivanje ispravnosti vozila) kao i pružanje neophodnih dokumenta prilikom registracije vašeg vozila. Registracija vozila po pristupačnoj ceni za naše klijente. Nudimo mogućnost registracije vozila na rate. U Klik Autu nemate skrivenih troškova, registracija vozila je brza, transparentna i profesonalna.

Našim klijentima garantujemo profesionalnu i brzu uslugu koju pružamo godinama unazad. Naime, vršimo kompletnu uslugu registracije vašeg vozila uz mogućnost plaćanja na više mesečnih rata. Celokupnu papirologiju i formalnosti završavamo umesto vas.

Naši partneri sa tehničkog pregleda će se postarati da što pre završe pregled vašeg vozila i izdaju potvrdu o ispravnosti vozila u što kraćem roku. Završavamo vam kompletnu dokumentaciju za saobraćajnu dozvolu. Dobijate saobraćajnu dozvolu odmah.

066 8533 533

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi registracije vozila pozovite nas telefonom.

018 533 533

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi dokumentacije za registraciju ili prenos vozila pozovite nas telefonom.

profesionalan tim

Naš tim je do sada registrovao preko 12.000 različitih vozila. Maksimalno Vam olakšavamo proces registracije vozila.

REGISTRACIJA VOZILA ZA DAN​

Klik Auto Niš akcenat stavlja na brzoj usluzi registracije svih tipova motornih vozila i sve to za 1 dan!​

KOMPLETNA USLUGA​

Razumemo vašu situaciju i izdvajamo dovoljno vremena da vam pružimo kompletnu uslugu registracije vozila izdavanjem dokumenata za vaše ​

USLUGA
REGISTRACIJE

Registracija svih vrsta motornih vozila je naša specijalnost. Naime, u prethodnih nekoliko godina smo registrovali preko 12 000 vozila u Nišu!

Počevši od papirologije i dokumenata, saobraćajne dozvole i registracione nalepnice dobijate kompletnu uslugu registracije vozila bez ikakvih obaveza uključujući i tehnički pregled vozila.

Naš profesionalan pristup i brz proces registracije vozila nam je pružio vaše poverenje i dozvolio nam izgradimo odnose sa klijentima i međusobno poštovanje.

PRENOS VOZILA,
osiguranje,
probne tablice

Pored usluga registracije radimo i tehnički pregled, kupoprodajne ugovore, prenos vozila, probne tablice, kasko osiguranje, izdavanje zelenog kartona kao i putno i zdravstveno osiguranje.

Klik Auto je agencija koja se bavi registracijom vozila, kao i otkupom i prodajom automobila. U okviru agencije posluje i šlep služba 24/7.

Što se registracije vozila tiče, svu neophodnu dokumentaciju u vezi registarskih tablica i registracione nalepnice dostavljamo MUP-u i pokupljamo vaše tablice nakon uspešne registracije vašeg vozila.

Registracija na više mesečnih rata

Registracija Svih Motornih Vozila U Nišu Na Rate

Klik Auto Vam pruža mogućnost da odaberete na koliko rata želite da registrujete vaše vozilo. Omogućili smo vam registraciju na 3, 4 ,5 ili 6 mesečnih rata. Pružamo vam kompletnu uslugu vozila po pristupačnoj ceni za naše klijente.

Kako bi bili sigurni da ćete odabrati najbolju mogućnost, nudimo Vam da besplatne konsultacije u vezi registracije vašeg vozila. Pozovite nas za više informacija o registraciji vozila na rate.