Klik auto Niš - Vaš partner na klik!

O nama

KO SMO MI

Klik Auto Niš je agencija koja se bavi registracijom vozila, kao i otkupom i prodajom automobila. U okviru agencije posluje i šlep služba 24/7.

Pružamo Vam svu neophodnu dokumentaciju u vezi registarskih tablica i registracione nalepnice dostavljamo MUP-u i pokupljamo vaše tablice nakon uspešne registracije vašeg vozila.

Prodajte svoj polovan, havarisan ili nekorišćen auto brzo i jednostavno, i to po najboljoj ceni na tržištu! Kontaktirajte nas za otkup automobila u Nišu, a mi ćemo u najkraćem roku doći do Vas i otkupiti Vaše vozilo.

U svako doba dana i noći stojimo vam na raspolaganju za šlepanje automobila u Srbiji. U najkraćem vremenskom periodu naša ekipa šlep službe Niš izlazi na teren, preuzimamo vaše vozilo i vršimo transport automobila. 

Sa dugim iskustvom u šlepanju automobila fokus nam je na bezbednom, brzom i efikasnom šlepanju vozila.

Takođe, možemo se pohvaliti da imamo jedini auto plac u centru Niša. Profesionalno se bavimo prodajom i otkupom svih vrsta polovnih automobila.

Tim iskusnih stručnjaka

Mi smo agencija za automobile. To znači da brinemo o vašem automobilu i trudimo se da obuhvatimo svaki segment kako bi osigurali da vaša vozila budu kompletno dokumentovana, bezbedna i ispravna u svakom momentu. Osim toga, osnovali smo šlep službu u Nišu kako bi Vam pružili pomoć na putevima Srbije i u inostranstvu.

Registracija vozila, tehnički pregled, prenos vozila, kompletna papirologija i probne tablice su samo neke od usluga koje uspešno pružamo godinama unazad. Klik Auto je jedini auto plac u centru Niša. Profesionalno se bavimo otkupom svih automobila kao i prodajom polovnih automobila po pristupačnim cenama. Na zahtev naših klijenata smo ubacili i uslugu – auto servis za sve tipove vozila u Nišu.

Saznajte više

KLIK AUTO

Prilagođavamo se vašim potrebama

U Klik Autu stavljamo akcenat na potrebe naših klijenata i shodno tome Vam pružamo kompletnu, brzu i profesionalnu uslugu prilagođenu vašim potrebama. Naša misija jeste da klijentima obezbedimo profesionalne usluge kao i sigurnu luku za sve vrste motornih vozila, uključujući registraciju vozila, prodaju automobila, otkup automobila i šlep službu u Nišu.

Razumemo vaše potrebe i znamo da automobil ne predstavlja samo prevozno sredstvo od tačke A do tačke B, već automobile posmatramo kao člana porodice – shodno tome vodimo računa o vašem vozilu, vršimo otkup i prodaju polovnih vozila i pružamo Vam kompletnu dokumentaciju u vezi registracije, prenosa, prodaje i kupovine vozila.

9,000+

Zadovoljnih klijenata

20+

Godina iskustva

12,000+

Registrovanih vozila

U Klik Autu vas očekuje profesionalna i brza usluga. Ukoliko imate dodatna pitanja ili zahteve možete nas kontaktirati na klik!